Добре дошъл, февруари!

     Настъпи месеца на любовта и една от най-великолепните, вдъхновяващи и обичани напитки – виното. През вековете и любовта, и виното са възпявани от много творци и поети, изписани много редове и са изказани много думи от мислители и философи. В днешната ни статия решихме да ви представим няколко интересни идеи, с които да кажете “Обичам те!” на любимия човек  – както на дамите, така и на господата. 

     Макар в днешно време да съществува известно разделение по отношение на датата 14 февруари – дали да се празнува Трифон Зарезан или Свети Валентин, ние от фирма IMIKS смятаме, че виното и любовта са неразривно свързани. И хубавото вино, и истинската любов са предназначени само за ценители, които могат да разпознаят вкуса им, a и двете са по-приятни, когато са споделени с правилния човек.

     Ние от фирма IMIKS сме склонни да се съгласим с американската актриса и комедиантка Рита Ръднър, според която: “… мъжете, които носят обеци са по-подготвени за брака. Те вече са купували бижу и са преживели болка.” Въпреки това, уважаеми господа, не е нужно да сте носили обеци и да търпите безкрайно много на болка, за да зарадвате любимата си с красиво ново бижу. Ето и някои от нашите предложения, които можете да откриете както в сайта ни, така и в магазините ни!

      Колиетата с различни символи – сърце, безкрайност или надпис са един от най-красноречивите начини да кажете на любимата жена “Обичам те!”. Още повече, че през тази година двойните колиета с различни висулки на тях са изключително актуални – сигурен знак, че няма да сбъркате. Прекрасен комплект от обеци, висулка и пръстен или колие и гривна със символите на любовта също е отличен вариант, който ще накара вашата половинка да засияе от радост.

     Разбира се, в никакъв случай, не искаме да пренебрегваме господата. Освен това, мили дами, мъжете също си падат по бижута, колкото и да не си го признават. В този ред на мисли, ви предлагаме няколко варианта, с които да изненадате любимия. Сребърна гривна или комбинация от сребро и силикон или кожа чудесно попадение и аксесоар, на който почти всеки мъж ще се зарадва. Можете да заложите както на класически вариант, така и на нещо по-разчупено и абстрактно – в зависимост от вкуса на вашето момче. Медальоните също са идеално допълнение към стилната мъжка визия. Можете да изберете арт решение с благородна патина или родиево покритие и да съчетаете със синджир или кожена връзка, според предпочитанията.

     С каквото и да решите да изненадате половинката си за предстоящия празник, не забравяйте да допълните атмосферата с бутилка хубаво вино, защото както е казал руският писател Леонид Андреев: “В такава нощ остава само да се пие вино!”.