И още за летните бижута

     В предишната ни статия започнахме темата за летните бижута – как да ги съчетаваме, кои са актуалните цветове и модели. Днес ви предлагаме още малко вдъхновение със свеж летен привкус – насладете се!

Цветно родиево покритие

     През последните години сребърните бижута с цветно родиево покритие са особено популярни. Те са изключително подходящ избор за летните месеци, имайки предвид разнообразните нюанси, в които се среща родия. Неговите фини розови/ медни оттенъци например напомнят много за багрите на изгрева и залеза. Това прави украшенията подходящи за всяко време на деня. Цветният родий стои прекрасно на всякакъв тип бижута и се комбинира чудесно с други благородни метали. Ако харесвате разнообразния стил, изберете украшения, които са с комбинирано родиево покритие – розово/ медно, златисто, сребристо, а защо не и черно. Изработката на тези бижута е толкова прецизна, че нюансите се допълват  по перфектен начин. За по-екстравагантните дами препоръчваме модели с комбинирано родиево покритие, в съчетание с ефектни камъни.

    По отношение на обеците – лятото е сезонът на големите, нестандартни и висящи обеци. Можете да експериментирате с всякакви модели, дължини и цветове, стига да се чувствате добре с тях! Повече за тенденциите при летните обеци, можете да прочетете в една от предишните ни статии, където им отдадохме заслужено внимание. 🙂

     И през тази година чокърите са хит! Докато по-младите момичета изглеждат зашеметяващи с тях, не всеки е с такъв стил. Затова вместо чокър просто заложете на по-късо колие. За щастие има голямо разнообразие от модели! Те изглеждат чудесно и са перфектен избор за всяко време на деня. Можете да изберете и късо синджирче с голяма висулка или така модерните в момента двойни и тройни колиета, които стоят прекрасно.

     И за да обобщим за летните бижута – чувствайте се свободни да експериментирате – възможностите са безкрайни, забавлявайте се с различни комбинации и най-важното – бъдете себе си!

      Можете да откриете нашите атрактивни и нестандартни сребърни бижута вече и на морето – в летните обекти на фирма IMIKS, които ви очакват:

– Несебър, ул. Отец Паисий 3;
– Несебър, ул. Отец Паисий 17;
– Равда, ул. Македония 33;
– Свети Влас, ул. Цар Симеон 21;
– Свети Влас, ул. Цар Симеон 53;
– Созопол, ул. Ропотамо 14;
– Приморско ул. 3 март 62Б;
– Китен, ул. Атлиман 3