Нов магазин IMIKS отвори врати в Mall Plovdiv

     На 20 декември в Mаll Plovdiv отвори врати новото бижу на фирма IMIKS. Разнообразните колекции бижута, които клиентите ще открият в магазина, включват както модерни и по-нестандартни украшения, така и стилни класически модели. За ценителите на оригиналното, фирма IMIKS се е погрижила с дизайнерска колекция от уникални ръчно изработени сребърни бижута.

     Сребърна бижутерия IMIKS е на пазара от 20 години, през които се развива активно и спечелва доверието на много клиенти, превръщайки се в утвърдена марка за качествени и стилни сребърни бижута. Една от най-важните цели на фирмата е да отговаря на най-актуалните модни тенденции в бижутата, като същевременно предлага разнообразие и качество на своите клиенти.

     В сребърна бижутерия IMIKS ще откриете украшенията, които да придадат стил, елегантност и завършеност на всяка визия, както и перфектния подарък за всеки повод! Тук ще откриете вашето бижу!

     Коледните празници наближават, а ние ви очакваме с много настроение в Mall Plovdiv, ниво 1 (ул. “Перущица” 8) както и в другите ни магазини:

–  ул. Райко Даскалов 26
– МОЛ Плаза, ул. “Д-р Георги Странски” 3 (ниво 0)
– ул. Капитан Райчо 56, ТЦ Гранд (партер)
– жк Тракия, ТЦ Форум (партер)