Подари бижу за Свети Валентин

     Наближава най-романтичният празник и навярно много от вас са в търсене на перфектния подарък за любимия човек. Ако все още се чудите с какво да изненадате своята половинка за Свети Валентин, помислете за бижу – хубавото при украшенията е, че има голямо разнообразие и гъвкавост в избора. В следващите редове ви поднасяме няколко идеи, с които да подарите красива емоция на любимия човек!

     Независимо дали половинката ви притежава авантюристичен дух и харесва нестандартното или предпочита луксозните марки, със сигурност ще оцени мисълта и желанието, които сте вложили в намирането на перфектното бижу! Ето ги и нашите предложения:

Пръстен и обеци със сърце

     Всяка жена ще се зарадва на обеци и пръстен, независимо от формата и размера, но бижута с камък във формата на сърце са перфектният женски подарък за Свети Валентин. Размерът и стилът са важни, така че разберете какъв размер пръстен носи и намерете дизайн, който тя ще хареса и носи години напред. Обвийте любимата в сребърна емоция с камък във формата на любов!

Гривна с талисман

     Тези гривни никога не са излизали от мода, но през последните години са особено актуални. Сребърната гривна с талисман позволява на притежателя да добавя и съчетава различни талисмани, свързани със специални поводи и красивите спомени от тях. В този смисъл тя е чудесен подарък за Свети Валентин, а денят е чудесен повод за създаване на прекрасни спомени – започнете или попълнете колекцията й с красив талисман, символизиращ вашата любов!

Колие със сърце

     Колиетата с висулки във форма на сърце варират в зависимост от метала, камъка и цените – от достъпни до висок клас. Някои често срещани дизайни включват много висулки, няколко нива и се предлагат в различни дължини – за всеки стил и вкус!

Перлено бижу

     Перлите, понякога наричани „капки от луната“, символизират невинност и чистота, освен това и през 2020 г. ще бъдат много търсени и актуални. Бижута с естествени перли се предлага в разнообразни модели и уникални форми. За класически женствен вид, подарете на любимата нежен комплект с естествени перли, които тя ще носи с удоволствие и любов!

Кубичен цирконий

     За потребителите, които търсят красив дизайн на достъпна цена, кубичният цирконий е красива и интелигентна опция. Този лабораторно създаден камък сияе с много красив блясък и се отличава със свойства и обработка, напомнящи диаманта. Кубичните циркониеви камъни се срещат във всякакъв дизайн и цветове, под формата на колиета, пръстени, обеци и гривни.

Уникално ръчно изработено бижу

      Ако вашата половинка предпочита оригинални и интересни бижута, заложете на ръчно изработено украшение. В тази категория влизат и подаръците за господата, като например уникална ръчно изработена гривна от естествена кожа и сребро. Вариантите за дамите, разбира се, са повече – можете да заложите на ръчно изработено бижу с естествен камък или пък на нещо семпло и стилно с изчистен дизайн.