Сребърна бижутерия Имикс вече и в София

През декември 2020 отвори врати новият магазин на фирма IMIKS. Щастливи сме, че в края на една трудна и необичайна година успяхме да отворим, така дългоочаквания ни магазин в столицата- бул. България 55. Очакваме ви всеки ден от 9:30 до 20:00 часа.

Ако вече ни познавате, значи знаете, че предлагаме голямо разнообразие от сребърни бижута и ви посрещаме винаги с добро настроение и любезно отношение. И в най- новия ни обект няма да изневерим на традицията и ще ви предложим професионална консултация, за да сверите модния си часовник. А ако сега се запознавате с марката Имикс, се надяваме да спечелим бързо и вашето доверие.     

-Сребърна бижутерия IMIKS-

На пазара сме повече от 20 години, през които винаги сме се стремили да ви предлагаме най- новите и актуални модели от света на бижутерията. Колекциите ни се обновяват всеки сезон, а голямото разнообразие гарантира, че всеки може да намери своето любимо бижу при нас. Предлагаме ви сребърни бижута от България и Италия, с блестящи циркони, с естествени камъни, с благородна патина, както и изчистени всекидневни модели. А с ръчно изработената ни колекция ще бъдете уникални и ще привлечете вниманието, където и да отидете.

       Очакваме ви в Пловдив, София, както и онлайн на https://imiks.bg/